Završni radovi na niskonaponskoj mreži

Petrovac

Događaji

Završni radovi na niskonaponskoj mreži

Foto: E-Braničevo

How Good Of A Friend Are You Really?

U Pankovu se radilo na rekonstrukciji niskonaponske mreže u dužini od oko 400 metara. Finansijer je Elektromorava, radna jedinica Petrovac na Mlavi, a malim delom učestvuje i mesna zajednica.

Radove na revitalizaciji niskonaponske mreže u mesnoj zajednici Pankovo obišli su zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi Goran Ristić, pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović i Boris Gvozdić, kao i zamenik predsednika SO, Dejan Živanović. 


Goran Ristić zamenik predsednika opštine

Ristić je u obraćanju medijima rekao da će korisnici električne energije iz Pankova sada imati mnogo bolji napon i da će sama mreža će biti kvalitetnija. 

„Opština Petrovac na Mlavi ima izuzetno dobru saradnju sa Elektromoravom Požarevac, jedinicom u Petrovcu na Mlavi. Naša opština je razuđena, tako da je potrebno dosta rada i dosta finansijskih sredstava da bi se mreža na celoj teritoriji održavala i gde je potrebno da se rekonstruiše. Za sada to sve ide dobrim tokom i što je najbitnije da su građani zadovoljni, da imaju dobru struju i dobar napon za normalno funkcionisanje“ rekao je zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top