Završena rekonstrukcija elektro mreže u Kladurovu

Petrovac

Događaji

Završena rekonstrukcija elektro mreže u Kladurovu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U Kladurovu puštena u rad rekonstruisana niskonaponska elektro mreža od sela do škole, u dužini od 800 metara. U toku su radovi od sela prema naselju Brezovica.

U proteklom periodu loša elektro mreža je mnogo problema zadavala posebno školi, a sada je konačno taj problem rešen.
U Kladurovu, u dužini od 800 metara, drveni stubovi zamanjeni su novim armiranim betonskim stubovima, a postavljen je i novi alu-čelični provodnik.Radilo se u dva pravca, jedan pravac ka školi, a drugi ka naselju Brezovica u dužini od 400 metara, koji su još uvek u toku. Rekonstrukcijom ove mreže i kvalitetnijim i stabilnijim napajanjem električnom energijom pomogli smo svima koji ovde žive. Škola je dugoročno rešila postojeći problem sa električnom energijom. Kako se ovaj potez nalazi na vetrometini, ubuduće neće biti problema pri jakim udarima vetra“, rekao je Saša Živojinović, pomoćnik predsednika opštine Petrovac na Mlavi.


 U okviru elektrodistributivnog sistema koji pripada odseku tehničkih usluga Požarevac, poslovnice Petrovac na Mlavi, intenzivno se izvode radovi na celoj teritoriji ove mlavske opštine. Zaposleni se maksimalno trude da iskoriste ovo lepo vreme i što više urade na održavanju sistema.

Radove je izvela firma „Gorionik“.U narednoj godini na polju održavanja biće intenzivirani radovi.
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top