Završen turnir u Melnici

Petrovac

Sport

Završen turnir u Melnici

Foto: Eb

How Good Of A Friend Are You Really?

Fudbalski turnir ,,Melnica 2017“ ove godine se paralelno održavao sa velikim turnirom u Petrovcu na Mlavi.

 Ove godine učestvovalo je 16 ekipa koje su se takmičile u četiri grupe. Dve prvolplasirane iz svake grupe plasirale su se u četvrtfinale gde se dalje igrao nokaut sistem. Posle 12 dana turnira u finale su se plasirale ekipe „Miki Gips Melničanka“ i „Euro plus menjačnica“. U utakmici za treće mesto sastale su se ekipe „Vujčić gradnja“  i „Trujić promet“ , treće mesto na ovogosišnjem turniru  osvojila je ekipa „Trujić promet“  koja je slavila rezultatom 6:3 . 

Finalna utakmica je privukla veliki broj gledalaca, a bolja je bila ekipa „Miki gips Melnica“  koja je u zanimljivoj utakmici slavila rezultatom 4:3 i tako osvojila novčanu nagradu od 70.000 dinara. 


Publika na turniru


Pobednička ekipa Miki Gips Melničanka

Drugplasiranoj ekipi „Euro plus menjačnica“ pripalo je 50.000 dinara.  Turnir je i ove godine održan u organizaciji Mesne zajednice Melnica i Fudbalskog kluba „Melnica“, a pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Petrovac na Mlavi i opštine Petrovac na Mlavi. 

Predsednik MZ Melnica Vlada Stanojlović je rekoa da je ovaj turnir izuzetno važan za meštane Melnice jer okuplja veliki broj posetilaca, a posebno mladih ljudi.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top