Završen turnir u malom fudbalu „Trojica 2017“ (FOTO)

Petrovac

Sport

Završen turnir u malom fudbalu „Trojica 2017“ (FOTO)

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Na sinoć završenom turniru ,,Trojica 2017“ u Zabrđu ove godine učestvovalo je 16 ekipa koje su se takmičile u četiri grupe .

Prve tri ekipe iz svake grupe plasirale su se u drugi krug u kome se takmičilo 12 ekipa raspoređenih u četiri grupe. Osam najboljih ekipa plasirale su se u četvrtfinale, koje se dalje igralo po „nokaut“ sistemu. 

Detalj sa finalne utakmice turnira Trojica 2017

Posle 13 dana turnira u finale su se plasirali Evro mlin i Frizerski salon „Keša“. 

U utakmici za treće mesto sastale su se ekipe Frizerski salon „Šiško“ i Bin komerc,  a treće mesto na ovogosišnjem turniru „Trojica 2017“ Zabrđe osvojila je ekipa Frizerski salon „Šiško“,  koja je slavila sa krajnje neobičnim rezultatom - 16:9. 

Drugoplasirana ekipa Frizerski salon Keša

Finalna utakmica je privukla veliki broj gledalaca. U finalu je bolja bila ekipa Evro mlina koja je pobedila rezultatom 9:7 i tako osvojila novčanu nagradu od 60.000 dinara. Drugplasiranoj ekipi, Frizerski salon „Keša“ pripalo je 40.000 dinara. 

Šampionska ekipa Evro mlin

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nemanja Bajinović iz pobedničke ekipe, a golman drugoplasirane ekipe Danijel Topalović, za najboljeg golmana turnira. Finalnoj večeri prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa zamenikom predsednika opštine Goranom Ristićem sa pomoćnicima predsednika opštine Sašom Živojinovićem i Borisom Gvozdićem, zamenikom predsednika Skupštine opštine Dejanom Živanovićem, koji su najboljim ekipama i pojedincima uručili zaslužene nagrade. 

Najbolji igrač turnira Nemanja Bajinović (levo)

Najbolji golman turnira Danijel Topalović (levo)

Finalnoj utakmici prisustvovao je i predsednik Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi Dejan Marković. Turnir je i ove godine održan u organizaciji Fudbalskog kluba „Zabrđe 1936“, a pod pokroviteljstvom opštine Petrovac na Mlavi. 

Po završetku uručivanja nagrada zamenik predsednika opštine Goran Ristić je  pohvalio turnir, kao i rad mesne zajednice i organizacijonog odbora. Ristić je domaćinima poželeo da u narednim godinama turnir postane sve bolji i bolji.

Zamenik predsednika opštine Goran Ristić

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top