Zavetnici u poseti poljoprivrednicima

Žabari

Saopštenja

Zavetnici u poseti poljoprivrednicima

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Delegacija Srpskog sabora Zavetnici povodom posete Žabarima uputila saopštenje za javnost.

Delegacija koju su činili predsednik Stefan Stamenkovski, član GO i predsednik resornog odbora za poljoprivredu Vladimir Vidić, koordinator za Braničevski okrug prof. Milutin Šišmanović kao i članovi GO Jelena Nedeljković i Vedran Ćosić posetili su Odbor Zavetnika u Žabarima.

Doniran je simboličan kontigent od 1200 sadnica višanja i trešanja za sve zaineresovane poljoprivrednike sa teritorije opštine, sa akcentom na mlade poljoprivrednike. 

Na ovaj način ukazana je na važnost ostanka i opstanka mladih na selu što je od samog osnivanja Zavetnika bio jedan od prioritetnih zadataka, istakao je predsednik resornog odbora, Vladimir Vidić.
Predsednik Zavetnika Stefan Stamenkovski smatra su da domaćini koji su ostali u svojim mestima da obrađuju zemlju najveci heroji današnjice. Zbog toga je nemar države prema njima nedopustiv. 

Presednik OO Zavetnika Žabari Stefan Aleksić se zahvalio na donaciji istakavši da je ovo prvi put da će bez ikakve političke konotacije sadnice biti besplatno podeljene svim zainteresovanim građanima sa teritorije opštine. Srpsko selo je uvek bilo stub razvoja kako srpske privrede tako i čitave države – navodi se u saopštenju za javnost. 

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top