Zasedali članovi Organizacionog odbora 14. memorijalne trke „Dragutin Tomašević“

Petrovac

Događaji

Zasedali članovi Organizacionog odbora 14. memorijalne trke „Dragutin Tomašević“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Očekuje se preko 1500 trkača u čast Dragutinu Tomaševiću. Trka se održava u petak, 25. maja.

Prema rečima predsednika sportskog saveza Dejana Markovića, sve je potpuno spremno za 14. trku u sećanje na Dragutina Tomaševića.

Ovogodišnja trka će biti najmasovnija do sada, očekuje se da oko 1500 trkača u svim kategorijama, dok je za glavnu trku već prijavljeno 270 učesnika. Događaj i ove godine organizuje Sportski savez Petrovac i mesna zajednica Bistrica, a pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta, Sportskog saveza Srbije i opštine Petrovac na Mlavi.

Ovom prilikom predstavnicima medijima se obratio i generalni sekretar petrovačkog Sportskog saveza, Dejan Milošević koji je rekao da taj grad u petak očekuje pravi atletski spektakl: „Pred nama nije ni malo lak zadatak ako uzmemo u obzir broj učesnika. To zahteva izuzetnu organizaciju, posebno smo akcenat stavili na bezbednost. Od petka, 25. maja, ova trka će biti uvrštena u kalendar Atletskog saveza Srbije i biće jedna od tri najbolje ove vrste u Srbiji. Naravno, to je sve zahvaljujući dobrom radu kompletnog Organizacionog odbora i svih koji su uključeni u samu trku“.


Pred nama je veliki posao, poručuju organizatori

Sednici su pored članova Organizacionog odbora prisustvovali i zamenik predsednika opštine Goran Ristić, predsednik Skupštine opštine Milanče Aćimović, pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović, Dobrica Milosavljević i Boris Gvozdić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top