Za unapređenje saobraćajne infrastrukture u Petrovcu opredeljeno šest miliona

Petrovac

Ekonomija

Za unapređenje saobraćajne infrastrukture u Petrovcu opredeljeno šest miliona

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U planu je sanacija i adaptacija saobraćajnice „Put za Zukvu” i pešačkih staza i zelenih površina u ulici Srpskih vladara.

Ministar privrede Goran Knežević doneo je odluku o raspodeli i korišćenju sredstava za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture kojom se preostala neiskorišćena sredstva preusmeravaju na 25 projekata, koji za cilj imaju unapređenje lokalne infrastrukture.

Među izabranim projektima je i projekat opštine Petrovac na Mlavi – sanacija i adaptacija saobraćajnice „Put za Zukvu” i sanacija i adaptacija pešačkih staza i zelenih površina u ulici Srpskih vladara u Petrovcu na Mlavi, ukupne vrednosti 12.282.835  dinara bez PDV-a.

Učešće Ministarstva je 50 odsto od ukupnog iznosa, odnosno 6.141,467 dinara,  dok će ostatak, kao i sredstva za uplatu PDV-a, obezbediti lokalna samouprava. Ovim projektom ulica Srpskih vladara, od marketa „Grin“ do kružnog toka, dobiće trotoare sa obe strane i nove zelene površine. Radovi na sprovođenju ovog projekta planirani su na proleće tekuće godine.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top