Više od hiljadu klizača u prvoj nedelji rada klizališta

Požarevac

Zabava

Više od hiljadu klizača u prvoj nedelji rada klizališta

Foto: KSC „Požrevac”

How Good Of A Friend Are You Really?

Stadion malih sportova Kulturno sportskog centra „Požarevac“ i zimi pruža zabavu mališnima, pretvoren je u klizalište.

Prvu nedelju klizanja u Požarevcu pratilo je promenljivo vreme. U nedelju 4. februara, klizanje je zbog kiše počelo tek od 16 sati. Protekle sedmice, dok je trajao zimski raspust, vreme je dosta dobro poslužilo. Bilo je sunčano, a temperatura nije prelazila deseti podeok, idealno za klizanje.

„Iako je počela škola imamo lepo vreme i očekujemo veliku posećenost u popodnevnim satima. Imali smo više od hiljadu klizača, a pred nama je i ovaj produženi vikend. Nadam se lepom vremenu u četvrtak, petak, subotu i nedelju da bi i učenici mogli da uživaju“, rekao je Nenad Mitić, vršilac dužnosti direktora KSC „Požarevac“.

U KSC „Požarevac“ mislili su i na neklizače, te svakog dana od 10 do 12 sati radi škola klizanja, ali instruktor ostaje često i popodne.

„Pokušavamo da decu privučemo pre podne kada je manje gužve, zbog boljih uslova za rad. Nastavićemo sa tim do kraja februara, čak i u martu, ako vremenske prilike dozvole“, kazao je Mitić.

Da podsetimo, iznajmljivanje klizaljki je 100, a ulaznica 150 dinara. Kliza se u smenama od po sat i po vremena. Početak svake smene je parnim satima u 10, 12, 14,16, 18 i 20 sati i u 21:30 se završava.


Više od hiljadu klizača u prvoj nedelji

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top