Vežbe na „Peskovima“ u januaru

Veliko Gradište

Info

Vežbe na „Peskovima“ u januaru

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Centar za obuku kopnene vojske Požarevac i opština Veliko Gradište obaveštavaju o terminima vežbi gađanja iz pešadijskog naoružanja.

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na samostalnom automatizovanom strelištu „Peskovi“, rejon sela Kusiće (opština Veliko Gradište), koji zahvata objekte: Kolarnica – Koševi – Ornice – Donji peskovi  – Sadnice – Topolje dana 18, 23, 24. i 30. januara 2018. godine.

U navedenim danima zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: „Ne idi dalje - gađa se“ i obezbeđen stražarima.

Zabranjeno je i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova što može biti opasno po život.  

Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije (Komanda CO KoV ili dežurni SAS “Peskovi“).

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top