Vežbe na „Peskovima“ se nastavljaju

Veliko Gradište

Info

Vežbe na „Peskovima“ se nastavljaju

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedinice Vojske Srbije nastavljaju januarske vežbe na samostalnom automatizovanom strelištu „Peskovi“, rejon sela Kusiće (opština Veliko Gradište).

Vežbe gađanja iz pešadijskog naoružanja će se izvoditi 22., 23., 24. i 29. januara. SAS „Peskovi“ zahvata objekte: Kolarnica – Koševi – Ornice – Donji peskovi – Sadnice – Topolje.

U navedenim danima na ovom prostoru zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega.

Poligonsko-strelišni prostor biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: „Ne idi dalje – gađa se!“ i obezbeđen stražarima. Zabranjeno je i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova, jer to može biti opasno po život. 

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati nepoštovanjem navedenih zabrana, navodi se u obaveštenju Centra za obuku kopnene vojske Požarevac.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Komandi CO KoV u Požarevcu ili kod upravnika strelišta u selu Kusiće.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top