Veteranke Rudara i juniorke Požarevca najbolje na turniru u rukometu na pesku

Kostolac

Sport

Veteranke Rudara i juniorke Požarevca najbolje na turniru u rukometu na pesku

Foto: ksckostolac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Kostolački rukometni turnir na pesku sve više dobija na značaju. Ove godine manifestacija je održana po deseti put.

Najuspešnije su bile Kostolčanke, drugo mesto u kategoriji seniorki osvojila je ekipa iz Kolubare, a treće mesto zauzeo je ŽRK „Požarevac“.

Za najbolju igračicu proglašena je Ana Blagojević (ŽRK „Rudar“), najbolji strelac je bila Milica Nešić iz Kolubare, a najbolji golman na takmičenju Danijela Trajković iz ekipe veteranki kostolačkog „Rudara“.

Drugo mesto za mlađe kategorije je osvojila ekipa ŽRK „Kolibri“ Gornja Trnava, a treće ŽRK „Rudar“ .

Najbolja rukometašica takmičenja mlađih kategorija je Valentina Stanojević, najbolji strelac Andrea Vratonjić, dok je za najboljeg golmana proglašena Marija Jeftinijević.

Za titulu pobednika nadmetalo se oko 100 rukometašica okupljenih u 10 ekipa – šest u seniorskoj i četiri mlađoj kategoriji. Pored Kostolca učestvovale su ekipe iz Požarevca, Beograda, Topole i ženski rukometni klub iz Kolubare.

Turnir je održan na otvorenim terenima Sportsko rekreativnog centra „Topoljar“. Deseti, jubilarni turnir u rukometu na pesku organizovali su Ženski rukometni klub „Rudar“, Kulturno sportski centar „Kostolac“ , Rukometni savez Srbije, Rukometni savez Braničevskog okruga, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top