Veliki pehar i pet zlatnih medalja za Požarevac (FOTO)

Požarevac

Turizam

Veliki pehar i pet zlatnih medalja za Požarevac (FOTO)

Foto: pozarevac rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Priznanja su dobijena na jubilarnom, 50. sajmu turizma „Lorist“ Novosadskog sajma.

Prva Velika zlatna medalja dobijena je za predstavljanje turističke ponude u zemlji i inostranstvu, a odnosi se na mnoge uspešne prezentacije koje je požarevačka Turistička organizacija imala na sajmovima i manifestacijama tokom godine. 


Prezentacija

Za tradicionalno kvalitetnu i raznovrsnu ponudu TO, organizaciju 54. Lubičevskih konjičkih igara, Turističko informativni centar ali i unapređenje sadržaja na ergeli i hipodromu zaslugom lokalne samouprave, Požarevac je nagrađen sa još četiri velike zlatne medalje. 


Požarevačka delegacija na sajmu

Kao kruna ovog velikog uspeha Požarevca kao sredine koja je dobila najveći broj priznanja, uručen je i Veliki pehar Novosadskog sajma. 


Veliki pehar za grad Požarevca

U obrazloženju žirija za dodelu ovog priznanja navode se tradicija, inovacije i unapređenje turističke ponude Požarevca.


Dosta posetilaca na štandu

Pored zaposlenih u požarevačkoj Turističkoj, dodeli priznanja na Večeri šampiona, prisustvovali su i direktorka Jelena Vukazić, gradonačelnik Bane Spasović, predsednik Skupštine grada Bojan Ilić i pomoćnik gradonačelnika koji je bio zadužen za organizaciju defilea i pratećih programa 54. LJKI, Nenad Petrović.


Sva priznanja grada Požarevca

Gradonačelnik je nakon dodele nagrada kazao da je ovaj veliki uspeh na Novosadskom sajmu samo još jedan od podstreka da se nastavi sa ulaganjem u turizam, ali i potvrda da se kao grad, Požarevac u ovoj oblasti nalazi na pravom putu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top