Veče lire i satire u Kostolcu

Kostolac

Kultura

Veče lire i satire u Kostolcu

Foto: Renata Minić

How Good Of A Friend Are You Really?

Lela Milosavljević predstavila knjige „Tragovi bosih stopala" i „Ples među svicima" u Biblioteci u Kostolcu.

Lela Milosavljević je liričar i satiričar. Ljubitelj umetnosti i kolekcionar uspomena. Do tridesete godine, pisala je isključivo poeziju, a onda je prešla na priče. Do sada je objavila dve zbirke priča: „Tragovi bosih stopala“ i „Ples među svicima“, koje su potpuno različite od njenih kratkih, satiričnih priča koje objavljuje na društvenim mrežama. Njene priče su objavljivane u više štampanih i elektronskih časopisa za umetnost i kulturu.


Potpisivanje knjige​

Teme kojima se one bave, deo su vremena u kome se malo pažnje posvećuje prosečnoj porodici koja je u sebe utkala sva sećanja svojih predaka, a potomcima kao najveći zalog ostavlja stvari kao  ljubav, poštenje, poštovanje, rad i čestitost. Stranice njenih knjiga čuvaju sećanja na ljude, stvari, događaje.

Lela je učesnik više književnih konkursa i dobitnik više nagrada. Na danima humora i satire „Vuko Bezarević“ u Pljevljima, njena priča „Udovac” osvojila je prvu nagradu za najbolju satiričnu priču. Posetioci Biblioteke uživali su u prelepim pričama popularne književnice iz Užica.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top