Uspešno „Spasavanje Deda Mraza“

Kostolac

Zabava

Uspešno „Spasavanje Deda Mraza“

Foto: Renata Minić

How Good Of A Friend Are You Really?

„Novogodišnja pričaonica“ u vrtiću „Majski cvet“.

Pričaonicu koja se završava predstavom relizovala je Biblioteka u Kostolcu, Odeljenje Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović" Požarevac u saradnji sa vrtićem „Majski cvet“.Radionicu su osmislile Renata Minić, diplomirani bibliotekar savetnik i Nevena Vuksanović, diplomirani bibliotekar.

Realizatori pričaonice

Pričapnica je kulturno-edukativnog karaktera sa ciljem da se kod dece predškolskog uzrasta razvije mašta, ljubav prema knjigama i potreba da koriste fond Biblioteke. Na osnovu priče „Spasavanje Deda Mraza", koju su napisali udruženim snagama „Ljubitelji fantastike“ iz Kostolca i bloger/pisac Nešo Popović iz Beograda, glumac Dejan Ciga Milošević napisao je scenario za kratku pozorišnu predstavu za decu.

Predstava je interaktivnog karaktera, jer su se deca iz vrtića aktivno uključivala u priču, kroz propitivanje i analizu likova. U realizaciji radionice učestvovali su: Dejan Milošević, glumac iz pozorišta „Kastelum“, Vesna Ljubisavljević, glumica iz pozorišta „Kastelum“, Tadija Vuksanović, učenik 5. razreda Osnovne škole „Jovan Cvijić“ iz Kostolca, Željko Miladinović i Miljan Đurđević, članovi „Ljubitelja fantastike“ iz Kostolca, vaspitačice i deca iz vrtića "Majski cvet" i bibliotekari Renata Minić i Nevena Vuksanović.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top