Uklonite iz tela teške metale

Braničevo

Zdravlje

Uklonite iz tela teške metale

Foto: Dijeta i zdravlje

How Good Of A Friend Are You Really?

Teški metali vezuju se za niz ozbiljnih bolesti poput kancera, srčanih oboljenja,oštećenja mozga, emocionalnih problema, bolesti bubrega,pluća i slabih kostiju.

 Može se sa lakoćim reći da je korijander jedan od najefikasnijih i najnežnijih detoksifikatora od teških metala i drugih toksina. Takođe bi trebalo da znate da korijander vrlo efikasno izvlači živu iz organa vašeg tela. 

Ovo izuzetno zdravo povrće je puno mnogih zdravih nutrijenata i minerala kao što su kalijum, kalcijum, mangan, gvožđe i magnezijum. Ono takođe sadrži velike količine vitamina A i K i dokazano je da da ima antiseptična, antigljivična i antiupalna svojstva što pomaže smirivanju infekcije i upale i pročišćava organizam. 

Kako koristiti korijander..... Ovo je najverovatnije najbolji, najjeftiniji i najefikasniji metod koji možete praktikovati svakodnevno.

Sve što treba da uradite jeste da sameljete šaku svežeg, organskog korijandera koji zatim možete dodati u jela ili ceđeni sok.

Recept sa korijanderom
Potrebni sastojci:
1/2 šolje sitno seckanog organskog korijandera
1/2 šolje organskog soka od jabuke
1/2 šolje vode
kašičica praha od pšenične trave (ili bilo kog drugog zelenog praha)

Uputstvo:
Ovaj recept je vrlo jednostavan za pravljenje. Samo sve sastojke ubacite u blender i miksujte dok ne dobijete ujednačenu smesu.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top