Uhapšeni osumnjičeni za provaljivanje u vikendice

Braničevo

Hronika

Uhapšeni osumnjičeni za provaljivanje u vikendice

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Reč je o pet osoba za koje se pretpostavlja da su krali u Velikom Gradištu i Golupcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su I.M. (1989), N.M. (1998), N.M. (1996), B.M. (1998) i A.Đ. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da su oni provaljivali u vikendice na teritoriji Golupca i Velikog Gradišta, odakle su oduzimali tehničku robu i alate.

Prilikom hapšenja, od njih je oduzeto više pari obuće za koju postoje osnovi sumnje da je korišćena prilikom izvršenja krivičnih dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Takođe, požarevačka policija je uhapsila Ž.N. (1990), po poternici Policijske uprave za grad Beograd zbog izvršenog krivičnog dela teška krađa.

Sumnja se da je on izvršio i krivično delo razbojnička krađa, tako što je 23. decembra 2017. godine provalio u vikendicu meštanina Rače i ukrao hranu i štap za pecanje sa mašinicom. Tom prilikom je i fizički nasrnuo na vlasnika vikendice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top