uhapsena-petnaestoclana-kriminalna-grupa

Kostolac

Info

Uhapšena petnaestočlana kriminalna grupa

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Iz sektora za odnose s javnošću JP EPS, redakciji E-Braničeva dostavljeno je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

Iz sektora za odnose s javnošću JP EPS, redakciji E-Braničeva dostavljeno je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

 

Saradnjom policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, policijske stanice Lazarevac, Sektora za unutrašnju kontrolu JP EPS i odeljenja za bezbednost Rudarskog basena „Kolubara“, 19. i 20. oktobra, uhapšena je kriminalna grupa koju je činilo 15 osoba iz okoline Lazarevca.

 

Ova kriminalna grupa je u dužem vremenskom periodu izvršila veliki broj krivičnih dela i nanela je štetu imovini EPS-a i Rudarskog basena „Kolubara“.

 

Uhapšena grupa je krala delove opreme, najviše visokonaponske kablove velike vrednosti i metalne delove. Time je ova grupa, pored nanete materijalne štete, ugrožavala nesmetan rad i proizvodnju u ogranku „Kolubara“. Među uhapšenima nema zaposlenih u EPS-u i RB „Kolubara“.

 

Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije na brzoj reakciji i saradnji u akciji suzbijanja krađe.

 

Nadležni u JP EPS nastaviće oštre kontrole kako bi se predupredile ili otkrile eventualne krađe i zaštitila imovina preduzeća – kaže se u saopštenju JP EPS koje prenosi Glas proizvođača Kostolac.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top