Udružena opozicija za bolji život Požarevljana

Požarevac

Politika

Udružena opozicija za bolji život Požarevljana

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Udružena požarevačka opozicija zajedno u javnosti po prvi put od potpisivanja Deklaracije.

Da podsetimo, Deklaracija o zajedničkom opozicionom delovanju, borbi za fer i slobodne izbore,  za slobodu medija i o međusobnom uvažavanju, potpisale su 24. maja, opozicione stranke i pokreti Požarevca.

Na ovaj način, postignuta je saglasnost o udruživanju i njihovom zajedničkom delovanju, posebno kada je reč o pitanjima poput uređenja biračkog spiska, zajedničke borbe za fer i poštene izbore, zastupljenost opozicionih stranaka u medijima, međusobnom uvažavanju potpisnika i obrazovanju Saveta potpisnika.

Potpisnici Deklaracije su: Pokret Jasno i glasno, Pokret „Dveri“, Građanski pokret „Iskorak“, Pokret „Dosta je bilo“, Pokret „Zavetnici“, Ruska Stranka „Vukovi“, Demokrtaska stranka, Nova stranka i Socijaldemokrtska stranka.

Udružena požarevacka opozicija, uprkos različitim programskim načelima, rešena je da napravi početak dobre saradnje, koja će kao rezultat doneti poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života građanima Požarevca.


Udružena opozicija za poboljanje kvaliteta života Požarevljana

Sa konferencije za medije u Demokratskoj stranci upućen je poziv i srugim opozicionim strankama i pokretima da im se pridruže.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top