Ubica žene iz Porodina imao saučesnika?

Žabari

Hronika

Ubica žene iz Porodina imao saučesnika?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Sumnja se da je osumnjičeni muškarac koji je nedavno i uhapšen, imao bar još jednog saučesnika – piše Blic.

Iako je policija lišila slobode G.M. (42), iz Velike Plane, zbog sumnje da je 30. septembra prošle godine, ubio deviznu penzionerku Hristinu Ilić (81), iz sela Porodin u opštini Žabari, sumnja se da je počinilac imao bar još jednog saučesnika u tom zločinu – saznaje “Blic”.

Imamo zabeležen trenutak kada su dvojica napadača ušli i izašli iz kuće. Pored toga, na samom mestu zločina pronađeni su brojni tragovi, tako da očekujemo rezultate i DNK analiza – kazali su neposredno nakon što je zločin otkriven, izvori bliski istrazi, navodi Blic.

Kako je ustanovljeno, nesrećna Hristina je, najpre, zverski mučena. Udarana je u glavu drškom noža i povremeno je bodena nožem. Počinilac ili više njih su očigledno poznavali nesrećnu ženu jer su, nakon zločina, unštili tragove sa pet kamera postavljenih u i oko kuće pokojne žene.

Međutim, ono na šta nisu računali je da je i kuća Hristininog prvog komšije bila obezbeđena kamerama – navodi sagovornik Blica.

Navodno, na snimku sa kamera postavljenih kod komšije se vidi kako su napadači slobodno ušli u Hristininu kuću, jer je ona bila toliko sigurna u svom selu da nije zaključavala vrata od kuće.

Celokupan tekst na:

www.blic.rs

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top