U toku radovi u tri mesne zajednice

Požarevac

Događaji

U toku radovi u tri mesne zajednice

Foto: E.B. i pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je radove u mesnim zajednicama Gornja mala, Burjan i Sopot.

U toku su radovi na trotoaru na levoj strani ulice Čede Vasovića, od grada ka ulici Đure Đakovića. Površina trotoara je 1. 900 metara kvadratnih.


Obilazak gradilišta

Pored toga biće urađen parking prostor, površine 1045 metara kvadratnih, po svim saobraćajnim propisima. Time će se ukupno dobiti 81 parking mesto. Završetak radova na asfaltiranju preostalih mesta i popločavanju trotoara se očekuje u petak. Vrednost investicije je 16,5 miliona dinara.

Što se tiče druge strane ulice Čede Vasovića, u toku je izrada projekta rehabilitacije i rekonstrukcije trotoara, i trebalo bi da se nađe u budžetu za naredu godinu. Nakon tih radova ulica Čede Vasovića biće jedna moderna saobraćajnica na ulazu u Požarevac. 


Radovi u Čede Vasovića

Putna infrasrtuktura radi se u takođe i u Burjanu, mesnim zajednicama Bulevar i Petka. Ukupna dužina je oko tri kilometra. 


Asfaltiranje

Grad će ove godine uraditi nešto više od 22 kilometra asfalta što je, po gradonačelnikovim rečima, značajan udeo u radovima te vrste na nivou republike.

U MZ Burjan izvode se radovi na ojačavanju kolovozne konstrukcije u ulici Đerdapskoj, a vrednost ove investicije je 2,3miliona dinara, zatim u ulici Koste Racina čija je vrednost 2,2 miliona dinara, dok  radovi u Vršačkoj koštaju 1,4 miliona dinara.

Vrednost radova u ulici Branka Mitića je oko 1,8 miliona dinara.

U MZ Sopot završeno je asfaltiranje ulice Voje Damjanovića i La Martinove za šta je utrošeno 3,8miliona dinara.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top