U sredu Sajam zapošljavanja u Požarevcu

Požarevac

Događaji

U sredu Sajam zapošljavanja u Požarevcu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac, sutra organizuje prvi ovogodišnji sajam zapošljavanja u velikom holu Centra za kulturu u Požarevcu.

Sajam se održava  u vremenu od 10.00 – 14.00 sati.

Učestvuje  25 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za 160 slobodnih radnih mesta.

U ukupnom broju slobodnih radnih mesta, pretežne delatnosti za kojima poslodavci imaju potrebe su nekvalifikovani, pomoćni građevinski radnici, stolari, prodavci, bravari, diplomirani hidrograđevinski inženjer. Poslodavci su iskazali potrebe i za angažovanjem većeg broja  osoba sa invaliditetom, a u najvećoj meri su zastupljeni slobodni poslovi za nekvalifikovane radnike, navode iz NSZ.

Sajmu će prisustvovati direktor Sektora za podršku zapošljavanju Nacionalne službe za zapošljavanje, Neda Milanović, sa saradnicima iz Odeljenja za obrazovanje i obuke. Oni će potom obići fabriku tekstila „Ringelsan“, poslodavca koji je podneo zahtev za obuku 150 lica za krojenje i šivenje,  u prvoj fazi.

Sajam će otvoriti gradonačelnik Bane Spasović, koji će se osvrnuti na saradnju Filijale Požarevac i lokalne samouprave, kao i planiranim aktivnostima u 2018. godini.  

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top