U požarevačkom ritejlu “Deichmann“, „NewYorker“, „C&A“, „H&M“...

Požarevac

Privreda

U požarevačkom ritejlu “Deichmann“, „NewYorker“, „C&A“, „H&M“...

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Od 19. aprila na "usluzi" 16 radnji. Požarevljane trenutno najviše interesuje koje će robne marke moći da pronađu u Stop Shopu – piše “Danas”.

Nezvanično se saznaje da samo dva objekta još uvek nisu zakupljena i da će u odnosu na druge filijale ove kompanije, u Požarevcu biti i jedna premijera što se brendova tiče.

Austrijska kompanija "Immofinaz AG" je sa svojim brendom prisutna u osam zemalja, na 68 lokacija, i sa površinom za iznajmljivanje od preko 460.000 kvadratnih metara, navodi “Danas”.

Za otvaranje Stop shopa, kako taj list nezvanično saznaje, grad je u saradnji sa menadžmentom austrijske firme spremio mnoga iznenađenja.

Ritejl park u Požarevcu nalaziće se u ulici Đure Đakovića BB sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i ka izlasku na autoput.

Na početku, Stop shop u Požarevcu imaće 16 radnji u kojima se očekuje da će se zaposliti oko 300 žitelja Požarevca i meštana Braničevskog okruga.

Kako “Danas” saznaje, očekuje se da konačno brendovi kao što su Deichmann, NewYorker, C&A, H&M, DM, McDonalds i ostali budu dostupni i u ovom gradu.

Celokupan tekst OVDE

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top