Tople probe počinju u utorak

Požarevac

Info

Tople probe počinju u utorak

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

JP „Toplifikacija“ obaveštava korisnike o pripremama za predstojeću grejnu sezonu.

Pripreme su ove godine počele znatno ranije. Početak dopune toplovodnog sistema je započet 4. septembra i sa prekidima traje još uvek.

Zaključno sa ponedejkom napunjeno je, i biće dopunjeno, 95 odsto primarnih i sekundarnih instalacija grejanja i objekata visokogradnje.

Takođe, u toku je puštanje cirkulacionih pumpi u toplopredajnim stanicama gde je izvršena dopuna vodom.

Sa predstavnicima TE „Kostolac“ je dogovoren početak toplih proba, koji obuhvata progrevanje vrelovoda Kostolac-Požarevac i primarne gradske, za utorak 3. oktobra, od 9 časova.

Od 4. oktobra će početi funkcionalne i tople probe delova sekundarnih instalacija kupaca (toplopredajne stanice, kućne podstanice, unutrašnje instalacije grejanja).

Tople probe, uz postepeno podizanje parametara, trajeće do 10. oktobra. Nakon toga, zavisno od vremenskih uslova i problematike koja će se pojavljivati, uspostavljaće se redovno grejanje tako da će sistem biti potpuno spreman do 15. oktobra.

Iz ovog preduzeća obaveštavaju i da do tog perioda, neće reagovati na prigovore korisnika koji se odnose na kvalitet grejanja već samo na kvarove i veća curenja.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top