Temperatura ispod nule, a radijatori mlaki?

Požarevac

Info

Temperatura ispod nule, a radijatori mlaki?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Prethodnih dana na društvenim mrežama građani su se žalili na nešto slabije grejanje u Požarevcu.

Iz JP „Toplifikacija" Požarevac kažu da je ispadanje jednog bloka u TE-KO Kostolac iz sistema uslovilo da smanje podjednako kapacitet svih podstanica, kako bi se dobijena energija raspodelila na sve korisnike. 

Prema informacijama koje ima JP „Toplifikacija", pomenuti blok bi trebalo da bude u punoj funkciji do vikenda, a samim tim i maksimalni kapaciteti svih podstanica.

„Zbog povremenih žalbi korisnika grejanja, zbog izuzetno loših vremenskih uslova, u roku od 24 sata, iskorigovaćemo temperaturu vode koja ide prema grejnim telima naviše za tri do pet stepeni, što će povećati temperature u prostorijama za dva do tri stepena", saopštavaju iz „Toplifikacije".

U toku dana izvršiće se intervencija na primarnom cevovodu Železničkog kraka, u pasažu Palate Morave. Zbog toga je došlo do privremenog prekida u isporuci toplotne energije, koje će trajati  do 16 časova, svih kupaca koji su priključeni na primarni cevovod koji ide ulicom Radomira Milenića Rusa i Braničevskom, zaključno sa vrtićem „Neven" (Kombanka, Lamela, zgrade u Svetosavskoj, zgrade u Braničevskoj i Braničevskom skveru, Grgura Vujovića, zgrade u Deligradskoj, i sve individualne kuće u zonama pored navedenih zgrada).

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top