Svi putni pravci koje održava JKP „Belosavac“ prohodni

Žagubica

Društvo

Svi putni pravci koje održava JKP „Belosavac“ prohodni

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Održana šesta redovna sednica Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica.

Na dnevnom redu bilo je razmatranje godišnjeg izveštaja o radu Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica za 2018. godinu, razmatranje Predloga godišnjeg plana rada Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica za 2019. godinu i razmatranje i analiziranje trenutne situacija u vreme zimskog perioda na teritoriji opštine Žagubica. Sednicom Štaba predsedavao je Predrag Ivković, zamenik komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica.

Razmatrajući i analizirajući trenutnu situaciju u vreme zimskog perioda na teritoriji opštine Žagubica, istaknuto je da su svi putni pravci koje održava JKP „Belosavac“ prohodni, a da se na pojedinim sporednim putevima po naseljima, gde ekipe nisu mogle da stignu, saobraćaj odvija otežano.

Naglašeno je i da će putevi do svakog domaćinstva biti očišćeni po prioritetima. Takođe, članovi Štaba apelovali su ovom prilikom na građane da automobile parkiraju na za to dozvoljenim mestima ili u svojim dvorištima kako bi ekipe zimske službe mogle bez problema da obavljaju posao uklanjanja snega sa ulica.  

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top