Studentkinja iz Kučeva među dobitnicima stipendije Fondacije „Evro za znanje“

Kučevo

Događaji

Studentkinja iz Kučeva među dobitnicima stipendije Fondacije „Evro za znanje“

Foto: Mineco

How Good Of A Friend Are You Really?

Stipendisti će dobiti bespovratna sredstva u iznosu od 100.000 dinara, a novac je obezbedila britanska kompanija „Mineco“.

Stipendistkinje „Mineca“ su Anđela Bogdanović iz Trgovišta, studentkinja IV godine Rudarsko geološkog fakulteta u Beogradu, na studijskom programu rudarsko inženjerstvo/podzemna eksploatacija, sa prosekom prosek 9,09 i Nevena Bogdanović iz Kučeva, studentkinja IV godine Rudarsko geološkog fakulteta u Beogradu, studijskog programa rudarsko inženjerstvo/priprema mineralnih sirovina, sa prosekom 9,25.

“Izuzetno smo zadovoljni što već treću godinu za redom imamo veoma uspešne studente rudarstva kao stipendiste Fondacije „Evro za znanje“. Želimo malo da im olakšamo put ka diplomi, i naravno, da upoznamo buduće inženjere rudarstva koji će u našoj kompaniji imati mogućnost da prođu i praksu i steknu neka nova, praktična znanja”, izjavio je predstavnik „Mineca“ u Beogradu, Sava Mandić.

Stipendistkinje kažu da je za njih posebno značajno što su stipendije došle iz struke, odnosno što je rudarska kompanija obezbedila sredstva, a omogućila im i da steknu neke kontakte u rudarstvu, koji će im u budućnosti biti korisni.

Kompanija Mineco je ove godine treći put odlučila da učestvuje u stipendiranju najboljih studenata rudarstva preko Fondacije „Evro za znanje“, s obzirom na to da je odziv do sada bio odličan i da su se zaista javljali uspešni studenti, za koje u kompaniji veruju da će biti i vrsni stručnjaci.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top