Stara osnovna škola vraćena opštini Petrovac (FOTO)

Petrovac

Događaji

Stara osnovna škola vraćena opštini Petrovac (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama Srpske napredne stranke u Petrovcu održana konferencija za medije na kojoj je govorio predsednik lokalnog odbora te partije, Duško Nedinić.

Nedinić je na početku koneferncije čestitao Spasovdan svima koji sutra slave, a posebno građanima Petrovca na Mlavi i Knežice kojima je ovaj praznik slava mesta.

„Imam čast i zadovoljstvo da obavestim građane o lepim stvarima koje su se desile i koje bude optimizam i osnov za još brži razvitak Petrovca na Mlavi. Naime, kada u nešto verujete, to, uz marljiv i pošten rad može da se ostvari. Nakon malo više od godinu dana upornog rada mi smo ostvarili jedan veliki cilj za opštinu Petrovac na Mlavi. Zgrada stare osnovne škole, zemljište koje se tu nalazi, više nije vlasništvo republike već opštine.  Zaključkom Vlade republike Srbije od 10. maja odlučeno je da se prenese pravo svojine republike Srbije u svojinu opštine Petrovac na Mlavi bez naknade na nepokretnostima. Četri zgrade koje se nalaze na tom prostoru kao i zemljište u površini od 86 ari prelaze u vlasništvo opštine Petrovac na Mlavi. Ovde je bilo potrebno mnogo truda, mnogo rada, a pored svega onoga što nosi funkcija predsednika opštine, mnogo odlazaka u Beograd, dogovora, razgovora, bilo je potrebno i mnogo stručnog rada, pa bih ja ovom prilikom morao, iako to retko radim, da pohvalim zamenika načelnika opštinske uprave Jelenu Milivojević jer je ovo pobeda koja je izvojevana pre svega njenim stručnim i marljivim radom i koji će gradu i opštini Petrovac na Mlavi u periodu koji dolazi zasigurno doneti bolje pozicije“.


Duško Nedinić

Opština Petrovac na Mlavi će, najavljuje Nedinić, postati veliko gradilište, posebno zbog toga što su ugovorene velike investicije. Među njima su radovi na ambulanti u Šetonju, školama u Kamenovu i Oreškovici, rekonstrukcija domova kulture u Stamnici i Velikom Popovcu.

Radi se i na projektu izgradnje novog Centra za socijalni rad.

„Taj projekat je sada moguć, jer opština ima parcelu u svom vlasništu, a to je parcela stare osnovne škole. Moram da pohvalim i Suzanu Milošević koja je koordinator svih projekata koje radimo i zahvaljujući  njenom radu postižemo odlične rezultate. Opština Petrovac na Mlavi mora da se razvija mnogo brže od ostalih jer dosta kasni za drugim opštinama“ – poručuje Nedinić.

  • Stara osnovna škola vraćena opštini Petrovac (FOTO)
  • Stara osnovna škola vraćena opštini Petrovac (FOTO)
  • Stara osnovna škola vraćena opštini Petrovac (FOTO)
  • Stara osnovna škola vraćena opštini Petrovac (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top