Srebrno jezero glavni turistički adut Gradišta

Veliko Gradište

Turizam

Srebrno jezero glavni turistički adut Gradišta

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavila se na 19. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora.

Turistička ponuda grada na tri vode, predstavljena je u okviru štanda Istočne Srbije, na sajmu održanom u Niškoj hali „Čair“, od 29. do 31. marta.


Sajam turizma i aktivnog odmora

Turističke kapacitete i ponudu predstavile su domaće i strane agencije, turističke organizacije, turoperatori, hotelijeri i klubovi ekstremnih sportova, uglavnom iz Srbije, ali i iz regiona. Mnogobrojni posetioci sajma zainteresovani su za područje Donjeg Podunavlja, a sve je veći broj ljudi koji planira da svoj odmor ovog leta provede u Srbiji.

Široka turistička ponuda Velikog Gradišta i Srebrnog jezera, različiti smeštajni i ugostiteljski objekti, turistički brodovi i mnogobrojne manifestacije koje su predstavljene na štandu TO Veliko Gradište, privukli su veliku pažnju kako mladih tako i starijih posetilaca.V. P.Caravec adut Velikog Gradišta

Međunarodni sajam turizma u Nišu postao je nezaobilazni deo planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu i kao takav i ove godine bio je idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top