Srebrni sjaj gradištanskog Dunava opet predstavljen u Rumuniji

Veliko Gradište

Turizam

Srebrni sjaj gradištanskog Dunava opet predstavljen u Rumuniji

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište drugi put ove godine, predstavila turističku ponudu opštine u Temišvaru.

Ova prezentacija je deo predstavljanja Turističke organizacije Srbije, kojom su obuhvaćene i organizacije Kopaonika, Zlatibora, Raške, Niša, Leskovca i Vršca.

Gradištanski štand

Na štandu je vladala vesela atmosfera, a pored bogatog promotivnog materijala na srpskom, engleskom i rumunskom jeziku, za posetioce je pripremljena degustacija rakije i slatkiša iz našeg kraja koje su obezbedili „Distillery“ iz Kumana i “Eskom“ iz Velikog Gradišta.

Propagandni materijal TO Veliko Gradište

Nakon prve prezentacije u Temišvaru na kojoj je TO Veliko Gradište nastupila samostalno početkom aprila, odziv rumunskih turista bio je veliki. 


Prezentacija srpskog turizma nikako bez trubača

Ovakve akcije, na kojima se turisti i turističke agencije direktno informišu o svemu što ova opština nudi nailaze na najbolji odziv i imaju višestruki efekat.

Opština se posebno zahvalila Javoru Radovankoviću, vlasniku restorana „Lloyd“, koji je omogućio da se na najlepšem mestu u Temišvaru, ponovo predstavi grad gde Dunav srebrom sjaji…

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top