Spasović: „Sve što se radi, radi se planski“

Požarevac

Događaji

Spasović: „Sve što se radi, radi se planski“

Foto: pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradonačelnik Požarevca obišao izvedene radove na trotoaru kod Opšte bolnice i u Nevesinjskoj ulici, kao i radove koji su u toku kod pijace „Krug“.

Izvedeni su radovi na rekonstrukciji trotoara kod Opšte bolnice u vrednosti od oko 2,3 miliona dinara u ulicama Vojvode Dobrnjca, Prištinskoj i Bratstva i jedinstva.

U Nevesinjskoj ulici su zamenjene azbestne cevi, a potom je urađena kompletna rekonstrukcija kolovoza sa trotoarima.

Gradonačelnik je ovom prilikom rekao da je upravo cilj rukovodstva grada da se urede sve frekventne saobraćajnice koje nisu rađene više od decenije. Vrednost asfaltiranja je preko 12 miliona dinara.

Sve saobraćajnice u široj zoni će biti u funkciji ali to ne znači da će se zapostaviti i druge mesne zajednice, uključujući i seoske.Naime, oko 300 miliona dinara je investirano u seoskim mesnim zajednicama.Cilj je da svi imaju iste uslove, kako u gradu tako i po selima.

Kod pijace „Krug“ radi se rekonstrukcija asfalta i trotoara od Centra za kulturu ka ulazu u pijac iz jednostavnog razloga, da se istovar robe za potrebe lokala u pijaci vrši u toj ulici, a ne na glavnoj saobraćajnici, odnosno u ulici Moše Pijade.


Trotoar kod pijace Krug

„Sve što se radi, radi se planski, horizontalne i vertikalne saobraćajnice su uređene, preusmerava se saobraćaj i otvaraju se nove saobraćajnice i da ima što manje zastoja u gradu, kako bi sve saobraćajnice bile moderne i funkcionalne u cilju pravljenja pešačke zone u Tabačkoj čaršiji“, zaključio je Spasović.


Gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović, govori o radovima

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top