Spasović o radu, političkim protivnicima, njegovoj smeni...

Požarevac

Politika

Spasović o radu, političkim protivnicima, njegovoj smeni...

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik Gradskog odbora SNS u Požarevcu, Bane Spasović, podneo izveštaj o radu za godinu i po dana, koliko je ta partija nosilac vlasti u gradu.

 
U gotovo jednosatnom obraćanju medijima, Spasović, koji je i gradonačelnik Požarevca,  pobrojao je važnije investicije i projekte u gradu, osvrnuo se na uspešno organizovane manifestacije i nagrade dobijene za organizatorska dostignuća, ali i najavio projekte za 2018.

Prema njegovim rečima, samo iz budžeta nakon rebalansa, gotovo 2,5 milijarde biće opredeljeno za projekte. Skoro dve milijarde grad će dobiti od Republike kroz razne projekte u bolnici, Domu zdravlja Požarevac, OŠ „Dositej Obradović“...
 Na pitanje novinara šta je povod obraćanja javnosti, Spasović je kazao da dugo nije predstavljen rad lokalne vlasti, te da je primetio mnogo „spinova“ u javnosti i na društvenim mrežama na račun njegovog rada i  trošenja novca iz gradske kase.
Dalje, naglasio je da postoje pritisci, čak i krivične prijave, ali njegove saradnike i njega, kaže, to neće pokolebati da nastave da rade.  
Cenim ljude koji imaju ime, prezime i lice. Cenim svačiji stav, ali ne mogu da cenim stavove ljudi koji se kriju iza lažnih Fejsbuk naloga, koji pokušavaju da sve što je dobro pokažu da je loše i sve što je urađeno, da nije urađeno. Da li smo mi svi glupi i da li građani Požarevca ne znaju šta je dobro i da li je nešto urađeno ili nije“, upitao je predsednik  požarevačkih naprednjaka.
 Spasović je dodao  da se predstavnici vlasti pojavljuju imenom i prezimenom, a onima koji se kriju iza lažnog cara Šćepana Malog ili drugih likova poručio je da dođu u skupštinu, ako su  u skupštini, ili održe konferenciju za medije.
Govoreći o privlačenju investitora, kazao je da je srušen „kineski zid“ na Moravi, ali da i dalje ima nezadovoljnih koji samo uz postojanje tog zida mogu da gazduju u gradu.
Zvanična inicijativa za njegovu smenu sa funkcije gradonačelnika, tvrdi, ne postoji, i dodaje da  uvek postoje inicijative onih koji bi hteli da zaustave napredak Požarevca za koji su zaslužni članovi odrbora stranke i svi koji su mu poklonili poverenje. Političkim protivnicima poručio je da mogu da „izađu na crtu“ na  izborima - stranačkim, lokalnim ili parlementarnim.


 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top