Spasović čestitao 8. mart i pozvao na miting 9. marta

Požarevac

Politika

Spasović čestitao 8. mart i pozvao na miting 9. marta

Foto: E-Braničevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednička kampanja požarevačke Srpske napredne stranke u čast Međunarodnog praznika žena i predstojećeg mitinga u KSC „Požarevac“.

Predsednik GO SNS Bane Spasović čestitao je praznik ženama sa željom da se svih 365 dana osećaju lepo kao za ovaj dan. 

Spasović je pozvao članove  SNS-a, simpatizere i sugrađane na predizborni miting Aleksandra Vučića, kandidata za predsednika Srbije, u četvrtak 9. marta, u 18 časova u KSC „Požarevac“.

SNS čini sve da predizborna atmosfera bude demokratska,  a pitanje o očekivanjima o fer kampanji u izorima treba uputiti protivničkim kandidatima koji su već mesecima u kampanji, iako je je ona počela zvanično pre nekoliko dana. 

Lako je obećavati, ali rezultat dolazi posle velikog rada i truda, a svedoci smo šta je ova Vlada uradila predhodnih nekoliko godina – kazao je Spasović.  

Na pitanje novinara da li će aktuelni premijer u četvrtak otvoriti i neku fabriku, kao što je to učinio sa pogonom u Subotici, gde će se zaposliti oko 500 ljudi, Spasović je odgovorio da to neće biti slučaj, i podsetio da u Požarevcu nije otvoren ni jedan pogon u proteklih 15 godina, ali da je u Bambiju, privatnom preduzeću, Aleksandar Vučić ranije otvorio liniju u koju je uloženo desetak miliona evra.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top