Sneg otežava saobraćaj

Braničevo

Info

Sneg otežava saobraćaj

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Sneg neprestano pada od četvrtka popodne i otežava saobraćaju. Na kolovozu je oko 5 centimetara snega.Saobraćaj se odvija otežano zbog loših vremenskih uslova i snežnih padavina.

Na teritoriji Braničevskog okruga kolovozi su vlažni ili pokriveni su snegom. Najopterećejni putni pravci su: Požarevac – Kučevo – Majdanpek, Požarevac – Veliko Gradište – Golubac, Požarevac – Ralja, Požarevac – Kostolac, Salakovac – Malo Crniće – Petrovac na Mlavi (raskrsnica ulica Srpskih vladara i Jovana Šerbanovića i raskrsnica ulica Srpskih vladara i Melnički put).

Put za Petrovac

Iz Auto - moto saveza Srbije upozoravaju na odrone u Đerdapskoj klisuri, na putu Kučevo – Majdanpek i Aljudovo - Manastirica. Zimska oprema je obavezna.

Snega ima na kolovozu

Prema merenjima republičkog hidrometeorološkog zavoda, u stanici u 9:40 sati, u Velikom Gradištu, izmereno je -3 stepena, pada slab sneg, duva zapadni vetar brzinom od dva metra u sekundi, vlažnost vazduha je 93 procenta, a visina snežnog pokrivača je 18 centimetara. Danas i sutra na snazi je žuti meteoalarm, dok u nedelju prelazi u zeleni.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top