Siromašna deca čekaju Novogodišnji paketić, omogućite im

Požarevac

Život

Siromašna deca čekaju Novogodišnji paketić, omogućite im

Foto: Slobodan Vasić

How Good Of A Friend Are You Really?

Deda Mraz „Požarevac na FB“ za vikend obradovao sedamdesetak mališana iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije Požarevca.Akcija se nastavlja do kraja godine.

Na fejsbuk grupi „Požarevac na FB“ početkom decembra pokrenuta je akcija prikupljanja igačaka, slatkiša, garderobe i sredstava za pripremu paketića za socijalno uroženu decu. Proteklog vikenda podeljeno je oko sedamdeset paketića, a danas će biti uručeno i preostalih 39, koliko je do sada napravljeno.

Članovi grupe „Požarevac na FB“ nastavljaju akciju do Nove godine. Igračke, slatkiše, garderobu i dečije cipelice i dalje možete doneti u Codex, ulica Bratstva Jedinstva broj 8, radno vreme je od 8 do 18 časova. Deda Mraz i vilenjaci su spremni da upakuju i podele još paketića.

Mališanu na naslovnoj fotografiji „Požarevac na FB“ Deda Mraz nije uspeo da izmami osmeh, verovatno zato što mu mnogo toga nedostaje. Živi u železničkoj šupi sa tri brata u izuzetno lošim uslovima. Nažalost, on nije jedini mališan koga ni novogodišnji paketić ne može obradovati.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top