Seminar Božidara Gaberšeka u oktobru

Požarevac

Sport

Seminar Božidara Gaberšeka u oktobru

Foto: E-Braničevo/ plakati

How Good Of A Friend Are You Really?

Tradicionalni „Wing Chun Kung Fu“ klub Požarevac sinonim za borilačke veštine u Srbiji.

Klub je formiran krajem sedamdesetih godina i prvi je registrovan u buvšoj Jugoslaviji. 

Edukacija je sastavni deo rada. Za oktobar planiraju seminar Božidara Gaberšeka u Požarevcu, a ukoliko dozvole uslovi deo seminara biće realizovan i u Velikom Gradištu.


Plakat

„Seminar obuhvata tri oblasti CQB hand to hand, pištolj i psd kurs- kurs za telohranitelje, predviđen je za više nivoa polaznika. Prvi, početni nivo pištoljem - najbitnija stvar je sigurnost, zatim napredniji i najnapredniji nivo gde se radi i taktičko gađanje. Hand to hand su skraćene verzije borilačkih veština za blisku borbu najupotrebljivije, a security kurs je za momke koji se bave obezbeđenjem. Biće vožnji, dugo oružje, krartko...“ rekao je Dušan Radojković, član predsedništva Wushu saveza, predsednik i jedan od trenera u Tradicionalnom Wing Chun Kung Fu Klubu Požarevac. Drugi je Dejan Mikić. CQB close qurter batlle je borbena tehnika. 


Dušan Radojković predsednik Tradicionalnog „Wing Chun Kung Fu“ kluba

Kako bi približili borilačke veštine široj populaciji, ali i dali doprinos humanom cilju, članovi kluba od četiri do 50 godina nastupili su na manifestaciji povodom Međunarodnog dana borbe protiv droge. 

Ovaj deo prezentacije je mnoge ostavio bez daha


Tehnike na drvenoj lutki

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top