Scena sa snimanja indijskog filma „Uri“ u požarevačkoj kasarni (VIDEO)

Požarevac

Zabava

Scena sa snimanja indijskog filma „Uri“ u požarevačkoj kasarni (VIDEO)

Foto: poster

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevac je prošlog leta bio jedna od lokacija u Srbiji za snimanje bolivudske drame "Uri".Pogledajte kratak video zapis sa snimanja filma koji se nedavno pojavio na Instagramu.

Film je zasnovan na istinitoj priči i predstavlja rekonstrukciju operativnog udara koji je indijska vojska ostvarila na bojištu. Film je režirao debitant Aditia Dhar, a glavne uloge tumače  Vicky Kaushal, Kirti Kulhari, Paresh Rawal, Yami Gautam i Mohit Raina.

Filmska ekipa iz Indije boravila je u Požarevcu proteklog leta oko dve nedelje, a scene za film “Uri” snimane su u kasarni “General Pavle Jurišić Šturm”. Tokom snimanja filma svima koji su bili prisutni zabranjeno je snimanje, fotografisanje i objavljivanje bilo kakvog materijala sa snimanja. Tek posle premijere filma, koja je bila 11. januara u Indiji, na društvenoj mreži Instagram osvanuo je kratak video napravljen na snimanju filma u požarevačkoj kasarni.

Video možete pogledati OVDE.

Protekle godine nekoliko produkcijskih kuća iz Indije snimale su filmske scene na različitim lokacijama u Srbiju. Građani se uglavnom pitaju zašto baš Srbija i kako se njima to isplati? Glavni razlog je uvođenje u bezvizni režim i povećanje gotovinskih popusta na 25 odsto od strane Ministarstva ekonomije, kažu Indijci.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top