Sahranjen policajac ubijen u selu Bare

Požarevac

Hronika

Sahranjen policajac ubijen u selu Bare

Foto: Fejsbuk

How Good Of A Friend Are You Really?

Na Starom groblju u Požarevcu u četvrtak je sahranjen Srđan Petrović , policajac koji je ubijen na dužnosti. Ispraćen uz "Posmrtni marš" i pod srpskom zastavom.  

 

Policajac Srđan Petrović (42) koga je u ponedeljak, na službenom zadatku, ubio Dobrivoje Živković (69) iz sela Bare, sahranjen je na Starom groblju u Požarevcu, u prisustvu supruge Maje, ćerki Anđele i Nevene, majke Dušanke, oca Svetomira i brata Nenada. Uz njih je bilo i više od hiljadu rođaka, prijatelja, građana i Srđanovih kolega iz Požarevca i okoline.

On je ispraćen uz zvuke "Posmrtnog marša" i pod zastavom Republike Srbije, kojom je bio pokriven njegov posmrtni kovčeg,pišu Večernje novosti.
Saučešće porodici pred grobljanskom kapelom izjavili su ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, direktor policije Vladimir Rebić, gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, predsednik Skupštine grada Bojan Ilić i potpredsednik Narodne skupštine Veroljub Arsić. Prisutni su bili i "ljubičevski vitezovi", sa kojima se Srđan nadmetao na Ljubičevskim konjičkim igrama.
Posle opela u grobljanskoj crkvi, dugačka kolona uputila se ka Srđanovom grobnom mestu, u koje je pokopan uz počasne plotune i oproštajni govor kolege Bobana. 

Detaljnije  na http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:702406-Otisao-veliki-covek-i-heroj

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top