Rekord u Požarevcu: Najviše gledalaca filma  „Ana Karenjina“

Požarevac

Zabava

Rekord u Požarevcu: Najviše gledalaca filma „Ana Karenjina“

Foto: Famesolutions.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom prvog vikenda prikazivanja, film "Ana Karenjina, Sećanja Vronskog" pogledalo je više od 5.000 gledalaca, u Požarevcu zabeležen rekord.

Da je film izazvao veliko interesovanje potvrdila je rasprodata premijera, a tokom vikenda, pored Beograda, bioskopske sale bile su pune u celoj Srbiji.

Najbolju gledanost postigli su Požarevac sa rekordnih 458 gledalaca i Obrenovac sa 205 gledalaca, u oba grada preko Mobil 3D Cinema mreže pokretnih bioskopa, film se prikazivao samo jedan dan, piše RTV.

Time je nova ekranizacija čuvenog romana uspela da dokaže još jednom da za prave priče bioskopske publike ima i da su se ljudi vratili bioskopima.

Poređenja radi, neki bioskopi u Beogradu su taj rezultat pravili za tri dana vikenda.

Legendarno delo Lava Tolstoja i pored brojnih ekranizacija, i dalje je inspiracija mnogim umetnicima, a sjajni rezultati gledanosti novog viđenja priče iz perspektive reditelja Karena Šahnazarova, potvrđuju da domaća publika ceni rusku kinematografiju, i pre svega epska dela ispričana na veličanstven i raskošan način.

Ana Karenjina je uspela da oživi bioskopski život malih gradova u Srbiji i nastavlja svoj pohod kroz našu zemlju na preko 40 ekrana na kojima se uveliko uvode nove projekcije.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top