Rasvetljena dva razbojništva u Požarevcu

Požarevac

Hronika

Rasvetljena dva razbojništva u Požarevcu

Foto: Ilustracija

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u odvojenim akcijama rasvetlili su dva razbojništva i uhapsili dve osobe.

U prvoj akciji, neposredno nakon razbojništva u kiosku, uhapšen je J.M. (1988) iz Požarevca. Sumnja se da je on, 27. avgusta, u toku noći u Požarevcu u Kosovskoj ulici, maskiran povezom preko glave i uz upotrebu noža, od radnice kioska oduzeo 38.000 dinara.

Dva dana kasnije, u drugoj akciji uhapšen je S.O. (1982), za koga se sumnja da je u popodnevnim satima, takođe u Kosovskoj ulici, prišao šesnaestogodišnjem  mladiću od koga je najpre zatražio da mu preda 5.000 dinara, navodno radi lečenja, što je mladić odbio. Revoltiran time, osumnjičeni je uz pretnju nožem od mladića zahtevao da mu preda sav novac koji ima kod sebe, što je on učinio i predao mu 700 dinara.

Efikasnom akcijom policije, nakon sat vremena od razbojništva, osumnjičeni je uhapšen, a kod njega je pronađen nož i novac koji je oduzeo od mladića.  
Dvojici osumnjičenih je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.   

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top