Prvi čovek Žabara na udaru optužbi za nasilje. Lukić:To je nameštaljka! 

Žabari

Društvo

Prvi čovek Žabara na udaru optužbi za nasilje. Lukić:To je nameštaljka! 

Foto: Opština Žabari

How Good Of A Friend Are You Really?

Policija potvrđuje da je slučaj prijavljen i da je istraga u toku, zbog čega detalje ne mogu još da saopšte, rečeno portalu E-Braničevo. 

 

Na društvenim mrežama pre nekoliko dana pojavila se informacija  da je Jovan Lukić, predsednik opštine Žabari, udario maloletnog igrača na turniru u fudbalu.

Navodno, incident se dogodio 5.maja u Vlaškom Dolu, tokom fudbalske utakmice, kada je prvi čovek Žabara, prema tvrdnjama pojedinih „očevidaca“, uleteo na teren i glavom udario dvanaestogodišnjeg dečaka, nanevši mu povrede nosa i arkade. Bilo je i drugačijih komentara po kojima se navodno Lukić umešao u sukob koji je izbio, kako bi razdvojio decu.

Slučaj je prijavljen policiji, potvrđeno je portalu E-Braničevo u požarevačkoj Policijskoj upravi, ali zbog istrage koja je u toku,niko nije želeo da govori o detaljima,pa tako još nije zvanično poznato o kakvom incidentu je reč, niti ko su akteri.

Jovan Lukić za E-Braničevo tvrdi sasvim treću verziju- da sporne večeri nije ni bio prisutan na turniru u Vlaškom Dolu.

"Te priče nemaju veze sa istinom. Uopšte nisam ni bio tamo. Trenutno sam veoma angažovan oko izbora za mesnu zajednicu, a moji politički protivnici zbog toga koriste sve i svašta, pa i ovakve izmišljene gluposti" – kazao nam je Lukić.  

 U međuvremenu, Socijalistička partija Žabari, povodom ovog slučaja, izdala je saopštenje u kojem izražava zabrinutost i poziva predsednika opštine da podnese ostavku.

"Tražimo od nadležnih organa da se utvrdi da li je Jovan Lukić zaista počinilac ovog užasnog dela, da se protiv njega podigne krivična i prijava i da se obavesti javnost, pre svega uznemireni građani opštine Žabari. Svako nasilje je za osudu, posebno ako je od vodećih ljudi opštine, a fizičko nasilje prema deci posebno je nezapamćen skandal koji treba svako normalan da osudi "– poručuje, između ostalog, Opštinski odbor SPS Žabari.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top