Priznanje za požarevački Privredni sud

Požarevac

Društvo

Priznanje za požarevački Privredni sud

Foto: Privredni sud

How Good Of A Friend Are You Really?

Vrhovni kasacioni sud, dodelio nagrade sudovima za postignute rezultate i napredak u tekućoj u odnosu na predhodnu godinu.

Priznanja za doprinos unapređenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sistema i za inovacije koje su doprinele poboljšanju rada suda, dodeljena su za 15 sudova u Republici Srbiji, među kojima je i Privredni sud u Požarevcu.

Priznanje predsedniku Privrednog suda u Požarevcu, Siniši Nedeljkoviću, uručio je predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević.

Činjenica da se Privredni sud u Požarevcu našao među nagrađenim sudovima, predstavlja dokaz kvalitetnog i ažurnog rada i priznanje sudijama i zaposlenima ovog suda na uloženom naporu za savladavanje i rešavanje predmeta u oblasti i nadležnosti suda, poručuju iz uprave požarevačkog Privrednog suda.

 Predsednik Vrhovnog kasacionog suda je istakao da, sprovodeći Program nagrađivanja sudova, Vrhovni kasacioni sud već drugu godinu za redom, dodeljuje nagrade i priznanja prvostepenim sudovima koji su u periodu od polovine prošle do polovine ove godine ostvarili napredak u rešavanju starih predmeta i rešavanju predmeta uopšte.

„Ovim se motivišu sudovi koji imaju nedovoljno dobar učinak i čiji je doprinos funkcionisanju sistema kritičan, da budu efikasniji", rekao je Milojević.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top