Priznanje kapetan Miša

Veliko Gradište

Događaji

Priznanje kapetan Miša

Foto: veliko gradiste.rsi media invent

How Good Of A Friend Are You Really?

Priznanje je uručeno u utorak, u Matici srpskoj u Novom Sadu, a za doprinos unapređenju privrednog i društvenog ambijenta Srbije.

Nagradu je u ime opštine primio predsednik, Dragan Milić, a Veliko Gradište je, na predlog poslovnih partnera i medija, za ovo prestižno priznanje nominovano u društvu najistaknutijih ličnosti i kompanija Srbije.


Priznanje je u ime opštine primio predsednik Dragan Milić

Ovo je podsticaj da radimo bolje i više i damo svoj maksimum, rekao predsednik opštine na sastanku sa direktorima javnih preduzeća i ustanova i rukvodiocima lokalne samouprave, održanom povodom priznanja. 

Podsećamo, opština Veliko Gradište primila je ovo priznanje i 2014. godine kao najbolja lokalna samouprava Braničeva i Podunavlja.

Nagradu u vidu plakete i statuete sa likom Kapetana  Miše, umetnički rad Ljubiše  Mančića, akademskog vajara iz Beograda, primili su i Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Republike Srbije, za doprinos afirmaciji Srbije, izgradnji i jačanju prosperiteta, Kompanija NIS a.d. Novi Sad, kao najbolja kompanija u Srbiji, opština Gornji Milanovac za značajan doprinos razvoju lokalne samouprave u Srbiji, Jadranka Jovanović, primadona i umetnica, prvakinja opere Narodnog pozorišta u Beogradu, za afirmaciju  muzike i srpske umetnosti u svetu, Radio Beograd – drugi program za 60 godina rada i očuvanje kulture i umetnosti, Branko Stanković, novinar i urednik RTS, autor emisije “Kvadratura kruga“, za lepotu izraza i visoku društvenu odgovornost kao i još osamnaestoro stvaralaca, kompanija, brendova, institucija i ustanova, koji su se istakli rezultatima na polju privrednog i društvenog stvaralaštva iz čitave Srbije.


Sastanak sa direktorima javnih preduzeća

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuje se od 2000. godine u Srbiji, a od 2016. godine i u Republici Srpskoj i BiH i nosi ime čuvenog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka.


Priznanje kapetan Miša

Priznanja su dodeljena u okviru Projekta „Put ka vrhu“, koji uz logističku podršku Privredne komore Srbije, realizuju Media Invent, Univerzitet u Novom Sadu, Beogradski univerzitet i RTV Vojvodine.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top