Priznanja za najbolje u najodgovornijim profesijama

Veliko Gradište

Događaji

Priznanja za najbolje u najodgovornijim profesijama

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine nagradio najuspešnije nastavnike, profesore, vaspitače i vatrogasce.

U prvoj nedelji novembra obeležajavu se dva značajna datuma, Dan prosvetnih radnika Srbije i Dan zaštite od požara. Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić priredio je prijem za najuspešnije prosvetne radnike i vatrogasace. 

„Iako često pominjemo, nije na odmet podvući i ponoviti da je zaista zadovoljstvo kad napravimo ovaj prijem zbog posla koji vi radite i koji je izuzetno težak. Naš vrtić, tri osnovne i srednja škola imaju izuzetne rezultate i ja to često i s ponosom ističem. Naši učenici osvajaju prva mesta na republičkim tekmičenjima gde dobijaju adekvatna priznanja i za to su prigodno nagrađeni. Sportisti iz ovih škola imaju veoma zapažene rezultate, deca koja završe srednju školu su među prvima na listama nekih od fakulteta koji spadaju u teže, a i razne kontrole od strane Ministarstva su spokazale da škole dobro rade“, rekao je Milić.

Predsednik je naveo i da će opština i dalje nastojati da podigne nivo kvaliteta nastave ulaganjem u nova učila kao što su interaktivne školske table kojih je do sad nabavljeno preko trideset. 

Takođe, pred zimu se, kako je rekao, završavaju i investicioni radovi na fasadi Srednje škole i osnovne škole u Srednjevu kao i na proširenju vrtića u Carevcu, a u svim naseljima gde za to ima uslova radiće isturena odeljenja vrtića.

Vatrogascima je predsednik poželeo što manje posla uz najavu da će opština raditi na poboljšanju uslova rada Vatrogasno-spasilačke službe, pre svega nabavkom nove opreme kako bi i dalje uspešno obavljali svoj posao.

Ove godine nagrađeni prosvetni radnici su Katarina Jatić, profesorka fizičkog i Goran Mišić, profesor biologije iz Srednje škole, Svetlana Paunović i Anđelka Stojšić, učiteljice iz OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Velikom Gradištu, Suzana Perić, profesorka razredne nastave iz OŠ „Miša Živanović“ Srednjevo, Milica Urošević–Ićitović, školski pedagog iz OŠ „Vuk Karadžić“ Majilovac i vaspitačica, Katarina Milićev, iz Predškolske ustanove „Majski cvet“ dok se kao najbolji vatrogasac-spasilac istakao Vladimir Cvejić.

Najistaknutijim radnicima u protekloj godini podeljene su prigodne novčane nagrade kao priznanje za rad i izuzetnu ulogu u društvu.


Nagrade

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top