Prijem mladih sportista  kod predsednika opštine (FOTO)

Petrovac

Sport

Prijem mladih sportista kod predsednika opštine (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine, Duško Nedinić, organizovao je u svom kabinetu prijem za mlade sportiste iz Petrovca koji su predstavljali Srbiju na takmičenjima u okruženju.

Rvači Uroš Rajić, Miljan Rajić i Anđela Vasiljević učestvovali su na Balkanskom prvenstvu u rvanju koje je održano u Sarajevu. Uroš Rajić je u svoje rodno mesto doneo bronzanu medalju, Anđela Vasiljević je osvojila četvrto mesto, dok je Miljanu Rajiću polufinale izmaklo za dlaku.

Mladi šahista Dušan Štrbac je učestvovao na završnici sportskih igara mladih koja je održana u Splitu i zauzeo je visoko peto mesto. Pored mladih sportista prijemu su prisustvovali predsednik rvačkog kluba “Zmajevi” Dejan Rajić, trener u klubu Petar Janković i predsednik Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, Dejan Marković.

Predsednik opštine, Duško Nedinić, nije krio zadovoljstvo zato što je u prilici da pozdravi mlade i uspešne sportiste koji su budućnost ne samo ove opštine, već i Srbije.

Dejan Rajić, predsednik rvačkog kluba Zmajevi

“Najveći uspeh koji je ikada u opštini Petrovac na Mlavi ostvaren je bronzana medalja na Balkanskom prvenstvu u rvanju Uroša Rajića. Sva ova deca su budućnost naše opštine, mi svi koji smo na mestima na kojima se donose neke odluke moramo da poštujemo ovu našu mladost i budućnost. Mogu da vam poručim da će opština, u skladu sa svim svojim mogućnostima, stati iza ove vaše priče. Zahvaljujem se treneru Jankoviću i predsedniku kluba Rajiću, jer da nije bilo njih ne bi bilo ni uspeha. Zahvaljujem se svima koji su na neki način pomogli da se stigne do ovakvih uspeha”, rekao je Nedinić.

 

Duško Nedinić, predsednik opštine

Svi prisutni zahvalili su se predsdniku opštine I predsedniku sportskog saveza na nesebičnoj pomoći i obećali da će u narednom period nastaviti sa dobrim radom i da će donositi još medalja u Petrovac.

Predsednik opštine Duško Nedinić je na kraju prijema iskoristio priliku da sa mladim šahistom Štrbcem odigra brzopoteznu partiju šaha, a ko je pobedio ostaće tajna.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top