Poziv za nove članove udruženja

Požarevac

Kultura

Poziv za nove članove udruženja

Foto: plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

Udruženje likovnih stvaralaca „Milena Pavlović Barili" Požarevac otvorilo je konkurs za prijem novih članova u 2018. godini. 

Kandidati su dužni da za prijem u članstvo Udruženja, podnesu popunjenu prijavu za konkurs (za maloletna lica i izjavu roditelja/staratelja), fotokopiju lične karte, i likovna dela.

Takođe, treba da podnesu i određeni broj likovnih dela u zavisnosti od toga kojom oblasti likovnih umetnosti se bave. Tako, slikari treba da dostave pet slika (po svom izboru: ulje, pastel, gvaš, tempera, akvarel, crtež...) i pet crteža, vajari po tri skulpture i pet crteža,  a grafičari pet grafika i pet crteža.

Konkursni materijal (potrebnu popunjenu dokumentaciju i likovna dela) kandidati mogu dostaviti u elektronskoj formi na e- mail: ulisbarili1951@gmail.com (likovni radovi u JPG formatu) ili lično 25.,26.,27. i 30. aprila 2018. godine u maloj galeriji Narodnog muzeja Požarevac, ul. Voje Dulića br.10, u terminima od 9 do 15 časova.

Više informacija na sajtu ULIS-a  http://ulismilenapavlovicbarili.org/konkurs2018/  a detalji konkursa nalaze se u Pravilniku.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top