Požarevljani na seminaru u Bangkoku (FOTO)

Požarevac

Događaji

Požarevljani na seminaru u Bangkoku (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Proteklog vikenda predstavnici požarevačkog CQB i Ving chun kluba, Dejan Mikić, Dušan Radojković i Nenad Rajković, učestvovali su na seminaru Majstora Božidara Gaberšeka.

Sa kolegama iz Makedonije, Goranom Andonovim i Emilom Nikolovskim, takođe dugogodišnjim učenicima majstora Gaberšeka, bili su jedini predstavnici Jugoistočne Evrope na ovom velikom događaju.


Sa kolegama iz Makedonije

Seminaru su prisustvovali brojni majstori iz Francuske, Nemačke, Engleske, Švajcarske, Hong Konga, Tajlanjda, Malezije, Australije, Singapura, svi predstavnici Gabersekove Internacionalne CQB organizacije.


Sa seminara

Većina njih su vrhunski stručnjaci u domenu fizičko-tehničkog obezbeđenja imovine i lica, kao i bodigard zaštite u svojim zemljama.

Gaberšek već duze vreme živi i radi na Tajlandu, gde obučava specijalne jedinice kako njihove vojske i policije, tako i jedinice Kineske armije.

Na seminaru je preneo svoje četrdesetogodišnje iskustvo u domenu borenja i realnog pucanja.

Održana je obuka iz samooodbrane i realnog pucanja pistoljem i puškom kao i taktika i strategija bodigard obuke uz korišćenje vozila.


Svi učesnici seminara

Požarevljani su asistirali majstoru i pokazali vrhunske rezultate u prezentaciji svog znanja i umeća.

Na kraju obuke dobil su licence za obučavanje i najviše rangove kao priznanje za pokazano znanje i umeće. Posebno priznanje, orden, dobili su od domaćina, majora tajlandske armije, koji je obučavao specijalne jedinice, snajperiste i policiju, koji je samim tim priznao Gaberšekov sistem obuke na najvišem nivou.

Na kraju seminara dogovoreno je okuplljanje instruktora naredne godine u organizaciji požarevačih instruktora u gradu pod Čačalicom.

  • Požarevljani na seminaru u Bangkoku (FOTO)
  • Požarevljani na seminaru u Bangkoku (FOTO)
  • Požarevljani na seminaru u Bangkoku (FOTO)
  • Požarevljani na seminaru u Bangkoku (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top