Požarevac bio „kuća slavnih“ u oblasti borilačkih veština (FOTO)

Požarevac

Sport

Požarevac bio „kuća slavnih“ u oblasti borilačkih veština (FOTO)

Foto: Dejan Mikić i Nenad Rajković

How Good Of A Friend Are You Really?

Međunarodna manifestacija „Hall of fame Serbia“ ( Kuća slavnih Srbije) u oblasti borilačkih veština održana u subotu u Požarevcu.

Manifestacija je održana na inicijativu i u organizaciji majstora Dušana Radojkovića iz Požarevca i Srđana Ratkovića iz Vršca, i prva je te vrste u Srbiji.


Srđan Ratković, Irena Vavić i Dušan Radojković

Grad Požarevac je ugostio oko 80 učesnika iz regiona i Evrope, a 19 majstora predavača je na dva borilišta prikazalo i podelilo svoje znanje sa okupljenima.


Požarevljani na Hall of fame Srbia

Pored predavača iz Holandije, Portugalije, Nemačke, Austrije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, učešće u radu uzeli su i predstavnici IPA-Internacionalne policijske asocijacije Hrvatske i Srbije, i svojim učešćem uveličali događaj.

Na kraju radnog dela, IPA Zagreb Hapkido tim iz Hrvatske izveo je veličanstven demonstracioni prikaz veštine.

Nakon završenog seminara, na Gala večeri, zaslužnim majstorima i učesnicima dodeljene su nagrade i priznanja za rad i doprinos u oblasti borilačkih veština.

Nagrade su dobili i Nenad Rajković i Irena Vavić, kao majstori “wing chuna” u usponu, Dejan Mikić za doprinos razvoju borilačkih veština  i Dušan Radojković za životni doprinos borilačkim veštinama.


Nenad Rajković majstor wing chuna u usponu


Dejan Mikić i Irena Vavić

Organizaciju je pomogao grad Požarevac. Veliki doprinos u organizaciji dali su i  CQB klub Požarevac, Urbanjutsu klub Vršac i Tradicionalni Wing Chun Kung Fu klub Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top