Povređen požarevački političar i odbornik

Požarevac

Hronika

Povređen požarevački političar i odbornik

Foto: Fejsbuk

How Good Of A Friend Are You Really?

Dr Zvonimir Blagojević, lider UG “Iskorak“ i odbornik u Skupštini grada Požarevca, imao je saobraćajnu nezgodu u kojoj mu je povređeno stopalo leve noge, piše Danas.

Dr Blagojević, kao pasionirani ljubetelj motociklizma, minule subote učestvovao je na Moto skupu koji je održan u blizini manastira Gornjak. Pri povratku, u blizini bazena i restorana „Olimpik“, na ulazu u selo Leskovac kod Petrovca na Mlavi , vozeći svoj motor marke „Dukati“, kako kaže za Danas, lagano je ušao u oštru krivinu, ali automobil marke „Reno Laguna karavan“ prešao je na suprotnu stranu i udario ga s levog boka. 

- Ušao sam sporo u tu oštru krivinu, kada sam primetio da mi u susret ide automobil, koji je prešao na moju stranu puta. Otišao sam skroz na desno, do same ograde. Nisam mogao da izbegnem, vozilo me je udarilo  povredivši mi stopalo. Pao sam sa motora, u pomoć su mi odmah pritrčali ostali motoristi koji su se vraćali sa skupa, priča Blagojević za Danas, dok leži na Odeljenju ortopedije požarevačke bolnice.

On kaže da je odmah prebačen u petrovačku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć, a zatim je prevezen u bolnicu u Požarevcu, gde se još uvek nalazi. Prema njegovim rečima povređeno mu je stopalo, posebno palac čiji je deo isečen.

- Usled udarca u stopalo, zgnječen mi je i isečen palac. Povreda je dosta teška i postoji mogućnost da mi se amputira, mada se požarevački ortopedi svojski trude da ga spasu, u šta ja iskreno verujem, sa puno optimizma objašnjava dr Blagojević.

Saobraćajna nesreća se dogodila samo dan nakon potpisivanja Protokola o saradnji UG “Iskorak“ sa pokretom „Levica Srbije“, navodi list Danas.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top