Popodne bez grejanja u celom gradu

Požarevac

Servisne informacije

Popodne bez grejanja u celom gradu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Iz Službe održavanja JP Toplifikacija za danas najavljuju više intervencija.

Intervencija u pasažu Parma, planirana za juče biće izvršena danas, kao i radovi u ulici i Srpski ustanak broj 20, gde je primećeno proparavanje. 

Zastoj u grejanju u ulicama i Srpski ustanak, Goranska i delovi ulica Šesta lička i Prvi Partizanski odred će trajati od 9 do 16 časova.

Koristeći povoljne vremenske uslove, JP "Toplifikacija" će danas, u dogovoru sa radnicima TE "Kostolac A", u vremenu od 13 do 15 časova, vršiti ispitivanje zaptivenosti primarne gradske mreže (gubitaka vode). 

U navedenom periodu će biti isključeno grejanje u celom gradu. Ispitivanja ostalih delova zajedničkog sistema (Kostolac, Stari Kostolac, Klenovnik, Petka) će se nastaviti sutra i prekosutra prema posebnom rasporedu.

Takođe, danas će se pripremati teren za intervenciju na curenju primarnog priključka za TPS u SO Požarevac i Trg Oslobođenja 3, koji se nalazi u pasažu Parma prema gradskom parku.

Zbog toga će se povremeno zatvarati cevovod za pomenute TPS što znači da će kupci, koji su priključeni na ove TPS ostajati bez grejanja. 

To su objekti: SO Požarevac, Pošta, Opštinski sud, Zgrada DPO, Zgrada Euro trgovine i tržni centar u ulici Stari Korzo 30-36, Tgr Oslobođenja 3, 15. Oktobar, Tabačka čaršija 1-15 i Moše Pijade 1.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top