Ponovo Mladi radnik, Radnički se vraća u istoriju

Požarevac

Sport

Ponovo Mladi radnik, Radnički se vraća u istoriju

Foto: ZOOM

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevački zonaš u novu sezonu sa novim - starim imenom i ambicijama u skladu sa tradicijom.

U novoj sezoni, po rečima predsednika Upravnog odbora, Đorđija Bojatovića, klub će „napasti“ prvo mesto i direktan plasman u viši rang takmičenja. 

Na nedavno održanoj Skupštini izabrani su novi članovi Upravnog odbora: Dane Hrkalović, Rade Živanović, Dragan Lekić, Živomir Rajičić, Dejan Mirković, Slobodan Todorović i Dimitrije Kostić. Ostala su  upražnjena još tri mesta koja će biti popunjena ovih dana.

 „Cilj ovog UO je da, pored sredstava koje će obezbediti grad Požarevac, kroz donacije od strane sponzora dodatno finasijski stabilizuje klub. Što se tiče promene imena kluba, grb Mladog radnika ostaće isti, a što se tiče samog naziva, zbog određenih problema sa APR-om najverovatnije će biti dodato još nešto uz samo ime Mladi radnik“, rekao je Bojatović.


Đorđije Bojatović, predsednik UO FK Mladi radnik

U novu sezonu klub ulazi i sa novim šefom stručnog štaba, Andrijom Ferležom koji je u prošloj sezoni vodio Fudbalski klub Šapine. Dosadašnji trener prvog tima Zoran Miletić, ostaje u klubu kao asistent.

Ferlež je naveo da klub u novu sezonu ulazi sa najvećim ambicijama i željom  da se vrate sve stare vradnosti koje su Mladi radnik odlikovale i po čemu je ovaj klub bio prepoznatljiv. Šef stručnog štaba obećava da će se svi u klubu postarati da on dobro funkcioniše kako bi se ostvarili ciljevi ove sezone.

„Neće biti lako da se ostvare najveći ciljevi ove sezone, mnogo problema ima usput, ali njih rešavamo. Doći će do promene standarda treninga kao i odnosa prema klubu. Sve ćemo podići na veći nivo kako bi mogli da konkurišemo za prvo mesto.Za sada smo uspeli u klub da vratimo Marjana Markovića kao i mlađe igrače Milovanovića, Kočića, Prodanovića i Uroša Petkovića. Svi oni su stasali u Mladom radniku. Hoćemo  da  momci koji nose dres kluba znaju njegovu težinu. Igrači treba da dovedu publiku na stadion i naprave dobru atmosferu“, zaključio je Ferlež.


Andrija Ferlež šef stručnog štaba Mladog radnika

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top